Betaalmogelijkheden

 

Vooruitbetaling / vooraf overmaken:
Vooruitbetaling wil zeggen dat nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail van ons met een factuurnummer. Het bedrag wordt dan overgemaakt op het rekeningnummer van Buitenbeits Kopen ten name van Zinka. Wanneer de betaling verwerkt is wordt de bestelling in behandeling genomen.

iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

PayPal:
Met PayPal kunt u eenvoudig een betaling doen in heel Europa, voordelen zijn dat uw producten extra garantie mee krijgen. Het bedrag wordt later van uw rekening afgeschreven.

Credit-Card (via PayPal):
Hiermee kunt u direct de betaling verzorgen met uw credit card, uw producten zijn extra verzekerd d.m.v. de afspraken die u gemaakt heeft met de bank. Het kan zijn dat uw bestelling vertraging oploopt doordat dit soms een dag langer duurt.

Versturen onder rembours:
Wij kunnen een bestelling versturen onder rembours, u kunt dan de bestelling betalen bij levering aan de deur. De meerprijs hiervan is € 15,00 bovenop de standaard verzendkosten.

Mistercash:
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Afterpay:
Bestellen, ontvangen, zien en dán pas betalen via je Afterpay-account.

PIN:
Bestellingen die worden afgehaald bij ons aan de balie kunnen via de PIN worden betaald. Contante betalingen worden NIET geaccepteerd. 


Let op: Indien het geld niet binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling op onze rekening staat dan annuleren wij uw bestelling.

Eveneens behouden we het recht om een bestelling te annuleren indien we de betaling niet kunnen verifieren.

 

IBAN rekening: NL85RABO0120285509
Ten name van: Zinka te Hoogeveen

Onder vermelding van uw ordernummer.

Bij vooraf overmaken kan het enkele werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen en dient u rekening te houden met een langere levertijd. Uw order wordt verstuurd wanneer wij uw betaling ontvangen hebben. Vermeld altijd uw ordernummer.